"Al 28 jaar één adres voor al uw marketing- en communicatieactiviteiten"

Dat is waar we bij JCP goed in zijn; het ondersteunen en ontzorgen van onze klanten. Van zzp’ers tot volledige marketing-afdelingen, iedereen kan bij JCP terecht. We hebben met elke klant een andere relatie, en elke klant heeft een eigen "dienstenpakket". Persoonlijk contact en snel schakelen maakt dat we zelfs de grootste uitdagingen niet uit de weg gaan. Als het moet betekent dat dat we dezelfde dag nog leveren!

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp gaat veel verder dan het ontwerpen en opmaken van huisstijlen en reclame-uitingen. Onze mensen kunnen hun creativiteit en passie elke dag opnieuw kwijt in de ontwikkeling en vormgeving van de meest uiteenlopende uitingen. We bieden u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken.

Drukwerk

JCP is gespecialiseerd in drukwerk in de breedste zin van het woord, of het nu gaat om het drukken van digitaal drukwerk, of rotatiedrukwerk, roll-upbanners of stickers en belettering. Wij bieden drukwerkoplossingen in alle soorten, maten en kleuren en kunnen nagenoeg alles voor u maken. Ook het afwerken en verzenden kunnen wij voor u verzorgen en als u dat wilt, slaan wij uw drukwerk op en leveren wij dit op afroep, via uw eigen voorraadbeheersysteem. Alles via één contactpersoon waardoor we snel en efficiënt werken.

Kleding

Goed gekozen promotie- of bedrijfskleding draagt bij aan de uitstraling van de corporate identity van uw bedrijf. Wij kunnen uw kledinglijn, voorzien van bedrukking of borduursel, van begin tot eind voor u verzorgen. Zo kunnen ook nieuwe medewerkers hun werkzaamheden meteen in representatieve en herkenbare kleding starten. En natuurlijk is het mogelijk dat elk kledingstuk wordt aangepast aan de persoonlijke wensen van uw medewerkers.

Relatiegeschenken

Met of zonder hulp van JCP Communicatie een leuke marketingactie bedacht? Dan is het vaak zo dat u een ook een leuke gimmick zoekt om uw actie onderscheidend te maken. Wij helpen u graag om precies dat promotie-artikel te vinden wat u zoekt. We beschikken over een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren, voor elk budget, waardoor u altijd een passend artikel vindt. Het is ook mogelijk een relatiegeschenk geheel naar eigen wens te laten produceren. Het spreekt vanzelf dat wij alle artikelen bedrukt kunnen leveren, van een pen, powerbank of bluetooth speaker tot uw custom-made sales promotieartikel.

Beurzen en events

Beursdeelname, kleinschalige seminars, workshops en grote evenementen komen nog beter uit de verf met de juiste aankleding. Wij leveren alles om een locatie of uw beursstand representatief aan te kleden, van roll-upbanners en presentatiewanden tot (mobiele) balies en alle formaten vlaggen en (span)doeken, binnen én buiten. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in de op- en afbouw of montage van uw projecten. 

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat JCP voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking!